Prison Break Sezonul 4 Toate Episoadele Online Gratis Subtitrate

Post image of Prison Break Sezonul 4 Toate Episoadele Online Gratis Subtitrate
Actiune , Crima , Drama , Seriale , Thriller | 25,800 vizualizari 0 comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Voturi: 7 , Nota film: 4.86 / 5 )
Loading ... Loading ...

Seria a patra începe cu prezentarea planului pe care Michael dorește să-l pună în aplicare pentru a răzbuna moartea Sarei. Ulterior, acesta află că Gretchen nu a ucis-o și că Whistler colaborează în secret cu Mahone pentru a desființa Compania. Aceștia vor să găsească un dispozitiv numit „Scylla”, căutat în trecut de Guvernul Statelor Unite și de tatăl fraților, pentru a-l folosi împotriva Companiei. După ce Michael și Lincoln sunt condamnați din nou, agentul Don Self (Michael Rapaport) le propune o înțelegere: să-i înmâneze Scylla și vor primi la schimb protecție. Pentru a obține dispozitivul, cei doi fac echipă cu Bellick, Mahone, Sucre și Sara. Christina, mama lui Michael, ii spune acestuia că Lincoln nu este fratele lui. Aceasta îi acuză apoi pe cei doi de uciderea fiului Primului Ministru al Indiei pentru a determina începerea unui război între India și China, dorind să vândă astfel celor două țări tehnologia Scylla. Michael reușește să obțină dispozitivul, dar Lincoln este capturat de oamenii din securitatea Christinei, iar Sara este luată prizonieră de General. Michael o eliberează pe femeie și apoi aceștia îl ajută pe Lincoln să scape, provocând o explozie în zona unde acesta se afla închis. Cei trei obțin ajutorul lui Paul Kellerman (fost agent secret) și al prietenilor săi pentru a aduce Scylla la UN. Toată lumea este exonerată, cu excepția lui T-Bag care este reîncarcerat la Fox River și a lui Krantz, care este condamnat la scaunul electric. Finalul serialului prezintă un salt de patru an al evenimentelor. Echipa se întâlnește pentru a comemora moartea lui Michael prezentată în filmul pentru televiziune „Prison Break: The Final Break”, în care acesta se sacrifică pentru a facilita evadarea Sarei din închisoare.

TRAILER OFICIAL:

URMARESTE ONLINE TOATE EPISOADELE DIN SERIALUL PRISON BREAK SEZONUL 4:

Prison Break Sezonul 4 Ep 1

Prison Break Sezonul 4 Ep 2

Prison Break Sezonul 4 Ep 3

Prison Break Sezonul 4 Ep 4

Prison Break Sezonul 4 Ep 5

Prison Break Sezonul 4 Ep 6

Prison Break Sezonul 4 Ep 7

Prison Break Sezonul 4 Ep 8

Prison Break Sezonul 4 Ep 9

Prison Break Sezonul 4 Ep 10

Prison Break Sezonul 4 Ep 11

Prison Break Sezonul 4 Ep 12

Prison Break Sezonul 4 Ep 13

Prison Break Sezonul 4 Ep 14

Prison Break Sezonul 4 Ep 15

Prison Break Sezonul 4 Ep 16

Prison Break Sezonul 4 Ep 17

Prison Break Sezonul 4 Ep 18

Prison Break Sezonul 4 Ep 19

Prison Break Sezonul 4 Ep 20

Prison Break Sezonul 4 Ep 21

Prison Break Sezonul 4 Ep 22


Informatie: In cazul in care filmul nu se incarca va recomandam sa faceti urmatorul lucru: Porniti video-ul iar apoi il opriti si asteptati minim 5 minute pentru a se incarca. Insa depinde foarte mult si de viteza dvs. de internet.
Acum ai urmarit filmul Prison Break Sezonul 4 Toate Episoadele Online Gratis Subtitrate care face parte din categoria Actiune , Crima , Drama , Seriale , Thriller . Speram ca ti-a placut filmul pe care tocmai l-ai urmarit mai sus si speram ca l-ai putut viziona fara nici un fel de probleme. Daca iti place siteul nostru ne poti da un like aici LIKE
Spune-ti parerea despre film

Previous Post
«
Next Post
»