Kambakkht Ishq (2009)

Post image of Kambakkht Ishq (2009)
Actiune , Comedie , Filme Indiene | 3,937 vizualizari 3 comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Voturi: 12 , Nota film: 4.67 / 5 )
Loading ... Loading ...

O serie de actori americani, printre care Sylvester Stallone si Denise Richards, apar in acest film despre un cascador indian care are o cariera de mare succes la Hollywood. Viraj e atat de bun in ceea ce face incat e premiat de Stallone, care spune ca filmele sale nu ar fi fost ceea ce sunt fara celebrul cascador. Simrita e o indianca a carei cariera e la fel de fulminanta, fiind un manechin foarte apreciat. Viraj e cat se poate de misogin, iar Simrita are o parere proasta despre barbati. Cei doi ajung sa se intalneasca atunci cand fratele lui se casatoreste cu prietena ei cea mai buna. De aici incolo, soarta se incapaЕЈaneaza sa le arate celor doi ca niciunul nu are dreptate.

VideoBB

VK


Informatie: In cazul in care filmul nu se incarca va recomandam sa faceti urmatorul lucru: Porniti video-ul iar apoi il opriti si asteptati minim 5 minute pentru a se incarca. Insa depinde foarte mult si de viteza dvs. de internet.
Acum ai urmarit filmul Kambakkht Ishq (2009) care face parte din categoria Actiune , Comedie , Filme Indiene . Speram ca ti-a placut filmul pe care tocmai l-ai urmarit mai sus si speram ca l-ai putut viziona fara nici un fel de probleme. Daca iti place siteul nostru ne poti da un like aici LIKE
Comments
Sep 8, 2012
2:05 pm
#1 Renata :

super filmu

Sep 8, 2012
2:05 pm
#2 Renata :

supr

Feb 16, 2014
4:10 pm
#3 lucia :

unde e filmul?

Spune-ti parerea despre film

Previous Post
«
Next Post
»