His and Her Christmas (2005)

Post image of His and Her Christmas (2005)
Comedie , Craciun , Dragoste , Drama , FILME FARA SUBTITRARE | 6,884 vizualizari 2 comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Voturi: 3 , Nota film: 4.33 / 5 )
Loading ... Loading ...

Tom Lane este ziarist la “Sun”. Acolo lucreaza cu un coleg care-i este si prieten, reporter sportiv ce-l tot trimite la fete. Patronul ziarului unde lucrau, este Shepard. Tot in cadrul acelui ziar, lucra si Vicky care agreea o poveste de iubire, a ei cu Tom Lane. Liz lucreaza la ziarul “Vocea”. Ea se desparte de prietenul Glenn. Liz are o prietena Sarah, proaspat maritata, care se ocupa de sectiunea de ziar, legata de sfaturi despre iubire. Shepard vrea sa preia si ziarul “Vocea”. Vicky pleaca acolo cu Tom pentru a o contracara pe Liz si ceilalti, care faceau totul ca sa-si salveze ziarul…mai ales ca se apropia Craciunul.

VK


Informatie: In cazul in care filmul nu se incarca va recomandam sa faceti urmatorul lucru: Porniti video-ul iar apoi il opriti si asteptati minim 5 minute pentru a se incarca. Insa depinde foarte mult si de viteza dvs. de internet.
Acum ai urmarit filmul His and Her Christmas (2005) care face parte din categoria Comedie , Craciun , Dragoste , Drama , FILME FARA SUBTITRARE . Speram ca ti-a placut filmul pe care tocmai l-ai urmarit mai sus si speram ca l-ai putut viziona fara nici un fel de probleme. Daca iti place siteul nostru ne poti da un like aici LIKE
Comments
Dec 10, 2012
6:35 pm
#1 maryana :

nu are subtitrare

Sep 9, 2014
10:31 pm

nu are subtitrare?

Spune-ti parerea despre film

Previous Post
«
Next Post
»