Dragoste si Pedeapsa – Toate Episoadele Online Subtitrate

Post image of Dragoste si Pedeapsa – Toate Episoadele Online Subtitrate
Dragoste , Drama , Romantic , Seriale | 10,965 vizualizari 5 comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Voturi: 7 , Nota film: 4.86 / 5 )
Loading ... Loading ...

“Dragoste şi pedeapsă” sau “Ask ve ceza” este o altă carte de vizită a producătorului serialului care a cucerit lumea “1001 de nopți”, avându-i ca protagonişti pe Murat Yildirim, “Demir” din serialul “Asi. Împotriva destinului” şi pe frumoasa Nurgül Yesilçay, actriţa care a obţinut nu mai puţin de patru premii pentru cea mai bună actriţă în Turcia. Alături de cei doi corifei, o vom putea revedea pe actriţă Tomris Incer, cunoscută telespectorilor ca “Nadide”, din “1001 de nopți”, interpretând acum un rol absolut excepţional în serialul “Dragoste şi pedeapsă”.

“Dragoste şi pedeapsă” prezintă povestea a două lumi diferite, o faţă a Turciei neexploatată până în acest moment, ascunsă de ochii lumii occidentale, care nu a fost arătată niciodată într-un serial turcesc dar care va fi acum dezvăluită cu bune şi rele. Prezentarea tradiţiilor străvechi ale societăţii turce, a vieţii de familie cu toate constrângerile ei este principalul argument diferențiator în faţa tuturor celorlalte seriale turceşti realizate până în acest moment. Pe de o parte avem partea modernă a Turciei, familia modernă a vremurilor noastre, iar de cealaltă parte avem familia tradiţională care se ghidează şi trăieşte după obiceiuri şi tradiţii cu reguli stricte, uneori duse la extrem, dar respectate cu rigozitate.

Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o tânără de 29 de ani care se pregăteşte să se căsătorească. Înainte de nuntă cu o săptămână însă îl prinde pe viitorul ei soţ în pat cu prietena
ei. Pentru că sora cea mică a lui Yasemin a rămas însărcinată foarte tânără şi a murit în urma unei întreruperi de sarcină, tatăl ei, înainte de a muri, a pus-o pe Yasemin să jure că nu va fi cu nimeni înainte de căsătorie. Ea a încercat să îşi ţină promisiunea făcută însă din cauza trădării iubitului ei, nu va reuşi. Dezamăgită de cele întâmplate, Yasemin se duce pentru câteva zile la mama ei, A care locuieşte în Bodrum. Acolo îl va cunoaşte pe Savas (Murat Yildirim) şi îşi va petrece noaptea cu el. Va rămâne însărcinată, mama ei nu-i va da voie să facă întrerupere de sarcină aşa că Yasemin va fi nevoită să facă acest copil fără ca Savas să ştie, deoarece ei se revăd abia după un an de zile, după ce ea va naşte.

Savas este fiul uneia dintre cele mai importante familii din Van, un oraş în estul Turciei. O familie strâns legată de tradiţii şi obiceiuri. Savas s-a întors de curând în ţară, el fiind plecat până atunci la studii, în străinătate. La scurt timp după ce se întoarce acasă, fratele său mai mare şi tatăl lui mor într-un accident de maşină. Conform tradiţiei, Savas va fi cel care va deveni capul familiei, şi tot conform tradiţiei, el trebuie să se căsătorească cu soţia fratelui său, rămasă văduvă. Iniţial el se va opune acestei tradiţii însă, îşi da seama că dacă va continua să se împotrivească, este posibil ca familia fetei să o omoare, conform tradiţiei musulmane, aşa că acceptă această căsătorie doar ca o formalitate şi ca o soluţie de moment pentru a-i salva fetei viaţa.

În toată nebunia asta, Savas se va îndrăgosti de Yasemin la prima vedere. Ca să îşi poată trăi povestea de dragoste însă va trebui să lupte cu familia lui dar şi a soţiei sale. Pentru a evita vărsarea de sânge şi un alt război între familii, Savas va trebui să păstreze aparenţele în relaţia cu cumnata sa care acum îi este soţie. Pe de altă parte, trebuie să renunţe la afacerile necurate cu care se ocupa familia lui în Van şi să înceapă o nouă afacere
din care familia lui să poată trăi. Dorinţa lui este însă împotriva tradiţie ceea ce-l împiedică să divorţeze şi să înceapă o nouă viaţă alături de Yasemin.

Urmareste online serialul turcesc Dragoste si Pedeapsa – Toate episoadele online subtitrate:

Dragoste si Pedeapsa – Episodul 1
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 2
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 3
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 4
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 5
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 6
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 7
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 8
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 9
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 10
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 11
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 12
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 13
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 14
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 15
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 16
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 17
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 18
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 19
Dragoste si Pedeapsa – Episodul 20

Episoadele vor fi postate in curand…


Informatie: In cazul in care filmul nu se incarca va recomandam sa faceti urmatorul lucru: Porniti video-ul iar apoi il opriti si asteptati minim 5 minute pentru a se incarca. Insa depinde foarte mult si de viteza dvs. de internet.
Acum ai urmarit filmul Dragoste si Pedeapsa – Toate Episoadele Online Subtitrate care face parte din categoria Dragoste , Drama , Romantic , Seriale . Speram ca ti-a placut filmul pe care tocmai l-ai urmarit mai sus si speram ca l-ai putut viziona fara nici un fel de probleme. Daca iti place siteul nostru ne poti da un like aici LIKE
Comments
May 6, 2013
10:01 pm

cine ma ajuta? serialele de dupa ep.10 unde le gasesc?

May 10, 2013
6:50 am
#2 viorica stoenescu :

imi place foarte mult filmul,dar de ce nu difuzati si continuarea lui?.Pacat.

Jun 9, 2013
12:20 am

au aparut episoade de la 10 la 20 .

Jul 16, 2013
6:07 pm
#4 viorica pircalabu :

numai ne amagiti sa va fie rusine

Jul 7, 2014
11:08 am
#5 lorena :

Va rog postati si restul episoadelor…de ce v-ati oprit la episodul 20….va rog traduceti si restul episoadelor este un serial superb….multumesc

Spune-ti parerea despre film

Previous Post
«
Next Post
»